Sobre nosaltres

Sobre nosaltres

Xisca

Mestra i Especialista Universitària en Atenció Primarenca. Mare de dues nines gràcies a les que ha pogut endinsar-se en la dualitat de la maternitat. Li agrada passejar en família, cercar noves receptes i col·leccionar petits tresors. És fanàtica de Youtube per solucionar problemes quotidians, és perfeccionista i observadora. Va iniciar la seva trajectòria en l’educació l’any 2010 i és conscient de la importància del joc lliure en l’etapa infantil.

Sandra

Mestra, Pedagoga, Especialista Universitària en Atenció Primarenca i estudiant de psicologia. Li encanta viatjar, passejar pel Palma, un bon berenar a vorera de la mar i dissenyar Paratges Lúdics! Li agraden les coses ben fetes, és perfeccionista, detallista i meticulosa. Està ficada en el món de l’educació des de l’any 2009, sensibilitzada en l’etapa 0-3 i conscient de la necessitat de crear espais de qualitat destinats a la infància.

il·lusions Efímeres

Il·lusió:

una característica intrínseca dels infants. Els més menuts mostren il·lusió i entusiasme per les petites coses, per tot allò que descobreixen del món que els envolta. Aquesta paraula va lligada a la innocència, la tendresa, l’emoció de les primeres vegades, la motivació que mou a descobrir, provar, equivocar-se, re-intentar… la vida està plena de nous reptes que cal afrontar amb il·lusió!

j

Efímer:

tot allò que no perdura en el temps. Però no per això ha de ser menys important. Una vivència efímera pot estar carregada de sentiments i emocions que ens marquin de per vida. El fet de què no sigui perdurable també li dóna una certa màgia i, ser conscient de la fugacitat del moment, ens permet gaudir-lo plenament, ens lleva pressions ja que ens permet provar, equivocar-nos, dur a terme projectes diferents… ens permet viure l’aquí i l’ara.

«L’infant no juga per aprendre, aprèn perquè juga»
Jean Piaget

Ens apassiona allò què feim

A través d’Il·lusions Efímeres hem unificat la infància, l’art i la fotografia. En els nostres Paratges Lúdics combinam peculiaritats de l’art efímer, la performance i la instal·lació artística per crear espais originals, diferents i un tant provocadors amb la intenció de cridar l’atenció dels participants i motivar-los a iniciar el seu joc. I tu, ja coneixes els nostres Paratges?

Contacte

Si vols saber més de nosaltres o fer-nos alguna proposta, no dubtis en escriure’ns!