La nostra tasca

La nostra tasca

Un projecte petit amb un impacte ambiciós amb l’objectiu de transformar l’oferta lúdica destinada a famílies amb infants d’entre 0 i 6 anys, re-valoritzar la importància del joc lliure i donar veu a la infància i les seves necessitats reals.
Volem fer prendre consciencia a les famílies i profesionals de l’educació, de la importància de l’etapa infantil; una etapa amb els seus ritmes i peculiaritats.

Paratges Lúdics

Cream Paratges per a famílies amb infants d'entre 0 i 6 anys. Espais de joc lliure creats a partir d'elements quotidians.

Formació

Oferim eines i recursos a mestres i educadors que vulguin crear espais de joc als seus centres educatius.

Assessorament

Ajudam a escoles a renovar ambients, reinventar espais i retrobar la inspiració per continuar la seva tasca docent.

Il·lusions Efímeres, un projecte amb moltes possibilitats

El joc no té barreres i el nostre projecte tampoc. Els nostres Paratges Lúdics s’adapten a diferents espais, temàtiques i franjes d’edat diferents així que, si ets una associació, una biblioteca, un ajuntament o un centre educatiu i vols dur a terme una proposta de joc diferent, posa’t en contacte amb nosaltres. Si sou una escola o escoleta amb ganes de posar en marxa espais de joc originals, us esteis plantejant introduir novetats a aules, pati o passadissos però no sabeu per on començar, us podem orientar! A través de la formació o l’assessorament, podrem donar resposta a les vostres necessitats.

L’essència de la creativitat radica en descobrir com emprar el que ja saps per anar més enllà del que ja penses

Jerome Bruner

Destacam dels nostres Paratges:

L'ús de materials quotidians

La inclusió: tots els infants hi troben el seu joc

El foment de la creativitat

Contacte

Si vols saber més de nosaltres o fer-nos alguna proposta, no dubtis en escriure’ns!